Puutarhamaniaa

Tämä viljelyinto on tehnyt musta ihan pähkähullun. Päivisin huomaan miettiväni jatkuvasti kylvösuunnitelmia ja hankintoja joita pikkuhiljaa pitäisi alkaa tehdä. Viime viikonloppu meni rattoisasti erilaisissa rauta-, puutarha-, rakennuskaupoissa haahuillen. Ostoslista tuntuu vaan paisuvan päivä päivältä, ja tuntuu että ratkean kohta ellen pikkuhiljaa pääse jo itse asiaan - pääsisi nyt edes käymään mökillä niin saisi fiilistellä vähän ja kierrellä tontilla haaveillen kesästä.

Luonteeni tuntien mua vähän jopa pelottaa tämä innostukseni. Mulla on nyt ihan liikaa aikaa suunnitella ja haaveilla, ja monesti kiinnostun kympillä jostain asiasta hetkeksi, opiskelen siitä kaiken mahdollisen ja huomaankin yhtäkkiä siirtyneeni jo seuraavaan juttuun joka vie kaiken huomioni. Toivon todella ettei tässäkin viljelyinnostuksessa käy edellä mainitulla tavalla.
Näin jo yhtenä yönä unta, että tontilla on hienosti katettuna viljelyalue, mutta lavat ammotti tyhjyyttään -  olin unessa täysin kyllästynyt viljelemiseen. Huh, mikä painajainen!

Ensi viikonloppuna nyt kuitenkin (toivottavasti) lähdetään käymään mökillä, ja pääsen mittailemaan paikkoja. Toivottavasti ne neljä laatikkoa mahtuu kohtaan jota olen mietiskellyt kasvimaan paikaksi, en nimittäin millään halua lähteä siirtelemään marjapensaita. Toivottavasti pääsiäisenä on jo hitusen keväisempää ja päästäisiin laittamaan mökkiä kevätkuntoon, kenties jopa yöpymäänkin siellä jo. Eihän tässä ole pääsiäiseen enää kuin muutama hassu viikko!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti intosi pysyy. Itsellä tauti vain pahenee vuosi vuodelta. Puutarhailu on koukuttavaa puuhaa...

    VastaaPoista
  2. Kyllä, uskon ja toivon näin. Olen kuitenkin jo niin kauan haaveillut omasta mökistä ja pihapiiristä jossa tehdä kaikenlaisia ihania kokeiluja. Pitää vaan vähän yrittää toppuutella itseään.. Kiitos kommentista! :)

    VastaaPoista